logo-5

Culinair talent brengt  

Kempen aan tafel

KempenAT-02

Uit en van de Kempen.
Onze chefs zijn grootheden in hun vak
en brengen het beste van zichzelf op dé avond van het jaar.

4moon

7

chefs met Kempische roots

2 maart 2024

Het beste van Kempense bodem

Zowel onze chefs als de gerechten die ze aan jullie serveren zijn geïnspireerd op en gemaakt door terroir producten. Met de zeven absolute topchefs, met kempische roots, hebben we een ongelooflijke culinaire belevingsavond samengesteld.

Deze editie trekken we naar de kolonie in Merksplas. De kapel wordt omgevormd tot een prachtige locatie om samen met 300 gasten te dineren. Het is een unieke kans om al deze chefs samen aan het werk te zien op één event. 

Talent uit de Kempen

Onze topchefs

shape
IvanMentenTerroir
+
NicolasSignatureCateringBeerseNicolas
+

Nicolas Nuyens

Nicolas Signature Catering
HanSmitsSignatureCatering
+

Han Smits

Nicolas Signature Catering
shape
Culinaire beleving

Een uniek concept

Het is al uniek dat chefs van deze grootte-orde op één locatie op één avond samenkomen om het beste van zichzelf te geven, maar het stopt daar niet. Elk gerecht is een aparte belevenis en vertelt haar eigen verhaal.

Daarnaast steunen we het goede doel met deze avond. Wat kan je nog meer willen?

Een belevingsavond in de Kapel van Merksplas om duimen en vingers van af te likken. 

we schrijven meer dan enkel de suggestie-kaart

onze blogs

Ons verhaal

Waarom Kempen aan tafel?

Met een grond zo rijk als de Kempen en talent dat er als kolen uit de grond

Lees meer
Chefs

Omringd door sterren en scores

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod temporincididunt ut labore et dolore magnaaliqua.

Lees meer
Praktisch

Over de nieuwe locatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod temporincididunt ut labore et dolore magnaaliqua.

Lees meer
Ruik je het al?PijlOker

Kempen aan Tafel gaat hier door!